Villa te koop

549000€

6 slaapkamers 292 vierkante meters

Immoweb code : 11358123
Immoweb code : 11358123

Overzicht

6 slaapkamers
292 vierkante meters bewoonbare ruimte
927 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

6-slpk Villa met royale tuin in het centrum van Sint-Niklaa

Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen villa met grote tuin in Sint-Niklaas? Lees dan zeker even verder.

Deze grote open bebouwing is gelegen nabij het centrum van Sint-Niklaas en op zeer korte afstand van openbaar vervoer, scholen en winkels met een vlotte verbinding naar invalswegen N70/E17. De woning heeft 6 slaapkamers en een prachtige, zonnige, zuid-georiënteerde tuin met veranda!
Noteer alvast de uitstekende EPC score: 186 kWh/m² = label B!

Indeling:
GLV: De woning is voorzien van een ruime oprit met een inpandige garage voor meerdere voertuigen (2).
Via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet kom je uit in de lichtrijke leefruimte. Aan de rechterzijde van de inkomhal bevindt zich de eerste slaapkamer/bureau.
De lichtrijke leefruimte is voorzien van een prachtig schuifraam die ons toegang verleent tot de royale tuin met zonnig terras. Verder kunnen we via de volledig ingerichte keuken door naar de ruime veranda waar het aangenaam vertoeven is.
Tevens beschikt deze woning over een aparte berging en wasplaats.
1steV: De vaste trap uit natuursteen brengt je naar de eerste verdieping die beschikt over 4 volwaardige slaapkamers en bergruimte. De omvangrijke badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een douche en een dubbel wastafel in meubel.
2deV: Deze afgewerkte zolderverdieping beschikt over de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer of polyvalente ruimte met een extra bergruimte.

Troeven:
- Ruim perceel (927m²)
- Lichtrijke verand

Neem contact op