Apartment for sale

350000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11201028
Immoweb code : 11201028

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
157 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Over het appartement

Dit indrukwekkende appartement bevindt zich in een appartementsgebouw met lift op de Victor Govaerslaan in Merksem (2170). Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers (4 mogelijk), 2 badkamers en 2 terrassen.

Vanuit de ruime inkomhal met ingemaakte kast en toilet loop je naar de riante woonkamer (61m²) met grote raampartijen en open haard. Aan de voorzijde van de woonkamer vind je een hobbyruimte, die momenteel is uitgerust als luxebar. Deze extra ruimte geeft mogelijkheden om een 4de slaapkamer of een bureauruimte te voorzien. Bovendien geeft ze toegang tot het terras aan de voorzijde (11m²).Verder in het appartement vind je een royale eetruimte die aansluit op de gesloten keuken (12m²), die voorzien is van ingemaakte kasten, een oven en kookplaat.

Verder is het appartement uitgerust met 3 ruime slaapkamers (18m², 14m² en 11m²) en 2 badkamers (8m² en 4m²).

Over de locatie
In de Victor Govaerslaan woon je vlakbij alle opritten van centrale verkeersassen tussen Antwerpen en haar haven. Ook openbaar vervoer, het treinstation en verschillende fietsostrades zijn vlakbij. Tot slot zijn supermarkten, winkels, ZNA Jan Palfijn, ... op wandel- en fietsafstand gelegen.

Troeven
- Gunstige EPC-score (label B)
- Recente Vaillant-ketel (2022)
- 3 slaapkamers (4 mogelijk) en 2 badkamers
- Ruime berging op GLV
- Dak geïsoleerd

Get in touch