House for sale

697000€

4 bedrooms 185 square meters

Immoweb code : 11346802
Immoweb code : 11346802

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
185 square meters livable space
110 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning ligt op wandelafstand van het bruisende zuid in een zeer rustige straat. In 2016 werd de woning bijna volledig gerenoveerd met respect voor het authentiek karakter van een herenhuis.

In de woonkamer genieten we van 3,5 meter hoge plafonds met prachtige originele molures. De aansluitende keuken werd gerenoveerd naar hedendaags comfort. Ijskast met vriesvak, 5 pits inductievuur, combi microgolfoven en heteluchtoven zijn aanwezig. De keuken staat op een prachtige gietvloer van Deweco Floor Solutions. Naast de keuken is een toilet voorzien.

De grote glaspartij geeft uit op de gezellige zuidwest tuin. De zitbank in combinatie met enkele grote bomen zorgt voor een aangename rustgevende sfeer in het midden de stad.

Op de tussenverdieping treffen we de ruime badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Achter het gordijn staat onze wasmachine en droogkast.

Een halve verdieping hoger bereiken we de eerste 2 slaapkamers. De eerste (12m²) is thans in gebruik als dressing/berging, de andere (20m²) als slaapkamer.

Op de 2de verdieping bevinden zich de kinderkamers. De eerste is 12m², de tweede 20m². Ruime aangename slaapkamers die ook volledige gerenoveerd werden. Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2020. Als extra pluspunt zijn deze kamers uitgerust met airco.

Bijzonderheden:
- Fantastische locatie
- Epc B
- Zuidwest tuin
- kelder
- dak geïsoleerd in 2020 + airco
- ketel vernieuwd in 2023
- Beschikbaar: December 2024

Get in touch