House for sale

419000€

4 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 11348862
Immoweb code : 11348862

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
197 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Verzorgde instapklare woning te koop met veel extra troeven (opgeleverd in 2017). Rustig gelegen in de groene rand rond Gent, in de kindvriendelijke woonwijk Vierhekkens (met speelplein) te Landegem.
Deze energiezuinige woning (EPC A) bevindt zich op enkele minuten wandelen van de dorpskern (warme bakker, slagerij, station, bibliotheek, buurtwinkel, bank…). Een vlotte verbinding met de E40 en vlakbij het station van Landegem (uitstekende Mobiscore).

Indeling:
Binnen:
Gelijkvloers: Inkomhal en apart gastentoilet, gezellige woonkamer met eetkamer, open keuken met veel bergruimte en met zicht op de tuin.
1ste verdieping: 3 slaapkamers, een badkamer voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet. Er is ook een vaste trap naar de 2e verdieping.
2e verdieping: een grote extra ruimte die als slaapkamer/hobbyruimte/sportruimte gebruikt kan worden.

Buiten: Stadstuin, makkelijk qua onderhoud. Automatische zonneluifel die het volledige terras (24 m2) kan overdekken. Ruime tuinberging, met carport aan de achterzijde en er liggen 6 zonnepanelen op het dak (oriëntatie: zuidwest).

Beschikbaar vanaf: periode nog overeen te komen.
De woning kan aangekocht worden met klein beschrijf en compromis zal opgemaakt worden door een notaris. Geen tussenkomst van een immokantoor.

Interesse? Contacteer ons voor meer info, of een bezoek: 0499 21 22 92.
Of stuur gerust een mailtje naar: [email protected]

Get in touch