House for sale

1095000€

5 bedrooms 420 square meters

Immoweb code : 10980648
Immoweb code : 10980648

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
420 square meters livable space
2227 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige woning, gelegen in een residentiële buurt, biedt u de gewenste rust, luxe en privacy in een heerlijke groene omgeving. Het zuidwest georiënteerde perceel met buitenzwembad zorgt voor de ideale leefomgeving.

De woning bevindt zich vlakbij de dorpskern van Meldert, deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn vlakbij en de aansluiting met de E40 (Leuven/Brussel – Luik) bevindt zich op 7,5 km. Hoegaarden ligt op 5 minuten met de auto, Tienen op 10 minuten. Haasrode ligt op 23 minuten en Leuven op 35 minuten.

Betreden doet men de woning via een royale inkomhal met heerlijke plafondhoogte. Hier bevindt zich een apart toilet en een eiken trap. Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping over een keuken, eetruimte en de leefruimte. Elke ruimte meet 38 vierkante meter en is gescheiden door dubbele deuren. Men krijgt meteen een open gevoel door de ramen die tot aan de grond komen.

Een zeer weldoordachte indeling maakt de woning enorm praktisch. Een privé toegankelijke bureauruimte op de gelijkvloerse verdieping schept heel wat mogelijkheden naar vrij beroep toe. De gunstige verkeerstechnische locatie en oprit met parking voor 4 extra wagens zijn ook hier ideaal voor.

De centraal gelegen riante eetplaats ligt naast de professionele leefkeuken die voorzien is van alle comfort. De rustgevende leefruimte beschikt over een gashaard. Elke ruimte biedt u een prachtig open zicht op het terras van 40 vierkante meter en de tuin.

Via een eiken trap bereikt men de eerste v

Get in touch