House for sale

515000€

5 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11018832
Immoweb code : 11018832

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
250 square meters livable space
585 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze uitstekend afgewerkte vrijstaande woning met een netto bewoonbare oppervlakte van 250 m² is gelegen op een perceel van 5a 85ca, langs de Hoogstraat ter hoogte van nummer 91, vlakbij het centrum van Hoeselt. In deze gemoedelijke gemeente - die de laatste jaren volop inzet op ontwikkeling en vernieuwing - is het zeer aangenaam om wonen, centraal gelegen met uitstekende verbinding met omliggende steden zoals Hasselt, Maastricht, Bilzen,..
Op minder dan een kilometer van de woning treft men al het gezellige dorpsplein met daarrond alles wat men dagelijks nodig heeft, zoals de bakkers, de apotheek, de slager, enkele supermarkten, eetzaakjes,.. De oprit E313 ligt slechts op anderhalve kilometer. Scholen liggen hier in de nabije omgeving, goed bereikbaar te voet of met de fiets.

De woning is voor de eerste maal bewoond omstreeks 2010 en voortdurend met de nodige zorg onderhouden, zodat men hier onmidddellijk kan inhuizen zonder dat nog werken aan de orde zijn.

Dit mooie eigendom onderscheidt zich moeiteloos van ander aanbod in deze gemeente, mede door de geslaagde architectuur met knappe gevel deels in blauwe steen, de juiste keuzes van materialen en de hoogwaardige afwerking van onder meer keuken, badkamer en leefruimtes. Dankzij de doordachte indeling en gunstige oriëntatie van de leefruimtes naar het zuiden kan men genieten van een opvallend aangename lichtinval in de hele woning.
De woning werd gebouwd met veel oog voor energiezuinigheid, zodat een EPC van slechts 130

Get in touch