House for sale

860000€

3 bedrooms

Immoweb code : 10884492
Immoweb code : 10884492

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
125 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Maintenant aménagé en 2 appartements, également adapté pour une résidence secondaire avec la famille et les grands-parents, une famille, ... Interéressant : 5180 €/m² !

Nl :
Nu ingericht als 2 appartementen, ook geschikt dus voor een tweede verblijf met de gezin met grootouders, een familie, ... Dat maakt de vraagprijs van ca €5180/m² bijzonder interessant !

Deze charmante standaard rijwoning in het prachtige Knokke is een perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele woning met voldoende ruimte. Met drie slaapkamers biedt deze woning voldoende plaats voor het hele gezin.

De ligging van deze woning is ook een groot pluspunt. Knokke staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisende winkelstraten en levendige cultuur. Alles wat je nodig hebt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, is binnen handbereik.
Kortom, deze woning in Knokke biedt de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een geweldige locatie. Met drie slaapkamers is het ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Aarzel niet en ontdek deze fantastische woning!

P-score (perceelscore) : A / G-score (gebouwscore): A
183 kW/h UC 2064688

Get in touch