House for sale

285000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11356193
Immoweb code : 11356193

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
132 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gezellige woning te Mariakerke met prachtige gevel (geïnventariseerd erfgoed) waar u een instant vakantiegevoel krijgt! Deze woning ademt charme uit, heeft een mooi voortuintje en zongerichte stadstuin waar u de ganse namiddag kunt genieten. Verder is deze woning als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met trap waaronder een bergruimte aanwezig is, living met mazoutkachel, ingerichte keuken met toegang tot de zongerichte stadstuin. Hier bevindt zich tevens een tuinhuis, buitentoilet en ruimte voor de stookolietank.
Op de verdieping zijn 3 lichtrijke kamers voorzien, waarvan 1 met mooie erker. De badkamer is ingericht met toilet, lavabo met meubel en douchecabine. Op de zolderverdieping (te bereiken via vaste trap) is nog een 4e kamer voorzien van ingemaakte kasten. Verder beschikt deze woning over goedgekeurde elektriciteit nog tot 2048.
De ligging is tevens een grote troef, dichtbij de zee, diverse winkels en horeca, openbaar vervoer,....Kortom: uw ideale stek aan zee!
De epc heeft een score van 414 (E-label) maar het vervangen van de mazoutkachel door een pelletkachel brengt de waarde al op 385 (D-label)!

Benieuwd naar meer? Maak dan snel uw afspraak op de voorziene kijkmomenten!

EPC 414 kwh/m² - UC321 2612 - (Vg, WG, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24833

Get in touch