House for sale

295000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11348788
Immoweb code : 11348788

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
690 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in deze prachtig gerestaureerde rijwoning, ideaal gelegen net buiten het centrum van Tienen. Met recente renovaties en een gunstige EPC-score biedt deze woning een perfecte combinatie van eigentijds comfort en rustige omgeving.

Binnen wordt je begroet door een heldere en gastvrije leefruimte met een open keuken uit 2018, voorzien is van een elegant Boretti fornuis, vaatwasser, microgolfoven, koelkast & diepvriezer.

De woning beschikt over 3 gezellige slaapkamers op de bovenverdieping, terwijl een badkamer met toilet en ruimte voor wasmachine en droogkast handig gelegen is op het gelijkvloers, waardoor het praktisch en toegankelijk is voor het hele gezin.

Verder bieden een ruime zolder en kelder extra mogelijkheden voor opslag, hobbyruimte of het creëren van extra slaapkamers.
Buiten is er een mooie en ruime tuin met ruim terras. In 2022 werd hier ook een nieuw tuinhuis geplaatst.

De woning is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en goed onderhouden. In 2023 is de CV-ketel vernieuwd, waardoor je kunt rekenen op efficiënte verwarming gedurende alle seizoenen. Ook de elektriciteit is vernieuwd en uitgerust met domotica.

Gelegen in een rustige, doodlopende straat, omringd door groen, biedt deze woning de perfecte balans tussen rust en de nabijheid van alle voorzieningen en het stadscentrum. Er is altijd wel een parkeerplek te vinden op maximaal 40m afstand.

GEEN IMMO AUB!

Get in touch