Town-house for sale

349900€

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11328035
Immoweb code : 11328035

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
150 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze charmante, op te frissen Bel-etagewoning met 3 slaapkamers, een tuin van 60m² en inpandige garage, gelegen nabij het betoverende Ertbruggebos!

Indeling
De indeling is perfect afgestemd op comfortabel wonen: op het gelijkvloers vindt u een inkomhal met trap, ruime garage, atelier, technische ruimte en een doorgang naar de idyllische tuin. Op de eerste verdieping situeren zich een L-vormige woonkamer, eetkamer met aansluitend een open keuken en een terras dat uitkijkt op de groene oase. Compleet met een toilet voorzien van handenwasser. Op de tweede verdiepingbiedt de woning 3 gezellige slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Ligging
De ligging is ideaal voor wie van bereikbaarheid houdt: met een korte tramrit (trams 5 en 10) van 15 minuten bereikt u het bruisende centrum van Antwerpen en liggen de belangrijke invalswegen om de hoek. Aan het einde van de straat lonkt het Ertbruggebos, terwijl winkels zich op een steenworp afstand bevinden. Op 5 minuten van uw voordeur vindt u tevens het Rivierenhof! 

Pluspunten
- Dakisolatie (120mm PUR) voldoet aan de energiedoelstellingen van 2050
- Uitstekende ligging
- Aantrekkelijke prijs

Benieuwd naar meer? Bel nu ERA ONE op 03 360 85 30 en maak een afspraak om deze parel te ontdekken!

Get in touch