Gebouw voor gemengd gebruik te koop

1050000€

11 slaapkamers 456 vierkante meters

Immoweb code : 10851441
Immoweb code : 10851441

Overzicht

11 slaapkamers
7 badkamers
456 vierkante meters bewoonbare ruimte
1770 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom

Deze exclusieve eigendom bestaat uit twee huizen, onafhankelijk van mekaar en zijn gelegen in Ottré, deelgemeente van Vielsalm.
Huis 1 nummer 4E:
Indeling is als volgt: inkomhal, wc, garage met elektrische poort, zéér ruime woon – en eetkamer, geïnstalleerde keuken met moderne toestellen, berging/technische ruimste en overdekt buitenterras met BBQ. Op de eerste verdieping zijn er twee badkamers: één met ligbad, douche, wc en dubbele lavabo en een tweede badkamer met douche, wc en dubbele lavabo en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een derde badkamer met douche, wc en een enkele lavabo. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit (graniet, eikenhout, meubels op maat). Alle meubels zijn inbegrepen.
Huis 2 nummer 4F :
Indeling als volgt: inkomhal, slaapkamer met badkamer (grote douche met wc en rolstoeltoegangkelijk). Zéér ruime woon-en eetkamer, geïnstalleerde keuken met alle toestellen, technische ruimte en toegang naar het overdekt terras met BBQ. Op de eerste verdieping zijn er waarvan één met ligbad, douche, wc en dubbele lavabo en een tweede badkamer met douche, wc en enkele lavabo. Ook is op deze verdieping een berging en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een derde badkamer met douche, wc en een enkele lavabo. Deze woning heeft reeds een vergunning ter uitbating als gîte.
Beide woningen staat op een grondoppervlakte van 1.770 m². Zéér interessante investering. Hogere pr

Neem contact op