Terug naar de resultaten

CENTURY 21 Skyline

Over dit vastgoedkantoor

Hallo!
Wij zijn dankbaar trots op ons vastgoedkantoor Century 21 Skyline te Kessel-Lo. Door het vertrouwen van verkopers en kopers in Leuven en omstreken zijn we snel gegroeid tot een belangrijke waarde in de regio.
En... we groeien niet toevallig.We zijn overtuigd van onze meerwaarde!
Eerst en vooral houden we ervan om mensen bij te staan. Deze onvoorwaardelijke passie drijft ons en is volgens ons een must in de vastgoedsector!
Ontplooiing en blijvende vorming houdt ons scherp. Naast een krachtig diploma op zak, hebben we ruime praktijkkennis, commerciële vaardigheden, en vooral jarenlang professionele ervaring. We kennen ons vak door en door. Dit willen we graag met u delen!
In vertrouwen en met de glimlach. We ondernemen graag, steeds in volle enthousiasme. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke aanpak die zelfs verder reikt dan wat er van ons verwacht wordt. We pakken elk dossier grondig aan en gaan er steeds 100% voor!
We hebben bewust gekozen voor de succesformule van Century 21. Hierdoor bieden we u bij het verloop van uw vastgoedtransactie, de veiligheid van een groot merk, wereldwijd erkend. Het netwerk van Century 21 is in België niet toevallig nummer 1.
Daarom pakken wij ook uit met een onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie. Concreet omvat de garantie onder meer een marktanalyse van verkoopwaarde, de details van contacten zowel met kandidaat-koper als met eigenaar-verkoper, het professioneel afhandelen van de verkoop,....
Tot slot kan een succesformule enkel toegepast worden als je van de streek bent! Dat we geboren en getogen zijn in de regio, maakt de cirkel rond. We wonen beiden in Leuven en Kessel-Lo. We hebben een groot sociaal netwerk, kennen de regio door en door en beschikken steeds over een actueel prijsoverzicht van de te koop en verkochte panden of gronden in uw buurt. Volg uw gevoel. Kies voor diegene waar u een ‘klik’ mee heeft!
Nodig ons gerust uit voor een 1ste kennismaking. Tot binnenkort! Evelien en Patrick

16 Panden

2 nieuw
1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 9 huizen
  • 4 appartementen
  • 1 business

Adres : Tiensesteenweg 93 3010  Kessel-Lo

BIV-nummer : 207465