Corcela

* From 245000€ To 345000€

1 - 2 bedrooms 72 - 100 square meters

Immoweb code : 10985633
Immoweb code : 10985633
*excluding taxes

Overview

1 - 2 bedrooms
72 - 100 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Hedendaagse architectuur, luxueus leefcomfort en een energiezuinige afwerking volledig op maat. Zalig thuiskomen doe jij binnenkort in het prachtige hartje van Koersel. Welkom in het unieke nieuwbouwproject Corcela.

De ideale combinatie tussen een wondermooie, groene omgeving en een zeer gegeerde en bruisende dorpskern. We nemen je graag mee naar ‘woonerf Corcela’ midden in het centrum van Koersel. 
Op deze unieke locatie wordt plaats gemaakt voor maar liefst 60 luxueuze appartementen en één grote commerciële ruimte. Deze worden verdeeld over meerdere gebouwen, elk met een zeer trendy en harmonieuze architectuur.

Eigentijdse en hoogwaardig materialen zorgen voor een luxueus leefcomfort met bijzonder aandacht voor energiezuinigheid. Er werd flink geïnvesteerd in onder andere warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem type ‘D’ en vloerverwarming met koeling. Zo scoort elk appartement een uiterst gunstig E-Peil van E10. Naast een flinke besparing in energiekosten brengt dit ook nog een ander zeer groot financieel voordeel met zich mee. Je wordt hierdoor namelijk 100% vrijgesteld voor de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Naast thermische isolatie werd er bovendien ook heel wat aandacht besteed aan akoestische isolatie, zowel in de dubbelwandige muren als in de vloeren tussen de appartementen.

Het wordt je ongetwijfeld al snel duidelijk dat “hoogwaardig leefcomfort” hier in elk thema centraal staat.

Het project bevat 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen. De b

Get in touch