Maison à vendre

* 391714€

3 chambres 148 mètres carrés

Immoweb code : 11322505
Immoweb code : 11322505
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
148 mètres carrés habitables
385 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Woonproject Gabriëlsdijk / 1-Meilaan bestaat uit 9 zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen en 1 bouwgrond, rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op 900 m van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg.

De woning is reeds afgewerkt en geschilderd. Instapklaar en snel beschikbaar !

LOT 7:

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de open leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een halfopen keuken, uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, koelkast, Bora inductievuur met geïntegreerde afzuiging, spoelbak en een composieten werkblad. Verder is er een berging.

Dankzij de 2 grote schuiframen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte, en dankzij de ideale ZW oriëntatie geniet u bovendien van veel zon in de tuin.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers, een badkamer (douche en dubbele wastafel), en een apart nachttoilet.

Naast de woning kan er optioneel en mits meerprijs een carport of garage voorzien worden.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte woningen (1 OB en 8 HOB) hebben bewoonbare oppervlaktes van 120 tot 171 m² en tellen 3 of 4 slaapkamers. Eén lot wordt als bouwgrond voor een OB met bouwvergunning aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 308 en 582 m².

De woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig (BEN norm) gebouwd met o.a. vloerverwarming en -koeling

Ce bien fait partie du projet Gabrielsdijk

Contacter