House for sale

559300€

3 bedrooms

Immoweb code : 11261319
Immoweb code : 11261319

Overview

3 bedrooms
1 bathroom

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ontdek onze prachtige nieuwe halfopen bebouwingen gelegen in de rustige omgeving van Beigem, Grimbergen! Deze woningen worden op maat gebouwd om aan al uw wensen te voldoen en bieden een rustige woonomgeving met groene landschappen om van te genieten.
Genesteld in een buurt met een scala aan voorzieningen, bevinden zich een bushalte op slechts 186 meter afstand en een school op een korte wandelafstand van 310 meter. Het charmante centrum van Beigem is slechts 800 meter verwijderd, terwijl het bruisende centrum van Grimbergen met al zijn faciliteiten op 3,5 kilometer afstand ligt.
Daarnaast biedt deze locatie uitstekende verbindingen met belangrijke snelwegen, waaronder de A12 op 4,7 kilometer afstand en de Ring van Brussel op 5 kilometer afstand.
Ons toegewijde team van experts staat klaar om u door elke stap van het bouwproces te begeleiden, van concept tot oplevering. Neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] en ontdek hoe wij uw droom van een ideale woning kunnen waarmaken in deze prachtige omgeving.

Get in touch