Over dit vastgoedkantoor

Als u van plan bent om uw woning te verkopen, overweegt u wellicht om zich professioneel te laten bijstaan. Zo is het mogelijk dat u onvoldoende tijd of kennis heeft om een verkoop tot een goed einde te brengen. Een eigendom verkopen is nu éénmaal geen taak voor een ‘doe-het-zelver’. Of u wil gewoon de hoogst mogelijke prijs halen voor uw woonst binnen een relatief korte termijn. Het is van belang om te weten wat er allemaal bij een verkoop komt kijken.

Cornelis Vastgoed heeft de krachten van dertigjarige ervaring gebundeld en begeleidt u volledig bij de verkoop van uw woning. De verkoop van uw woning is bij ons in goede handen. Doordat wij de lokale markt door en door kennen, engageren wij ons om voor u het beste verkoopresultaat te scoren.

Onze makelaars hebben een pak ervaring en zijn vertrouwd met de vastgoedmarkt van zowel de Gentse regio als het Meetjesland. Wij onderhouden maximaal de contacten met de buurt en met de gemeenten in onze regio. Lokale verankering en sociale contacten zijn immers noodzakelijk om de juiste koper te vinden. Bovendien zijn wij steeds bereikbaar en bieden wij u een onklopbare prijs/kwaliteitverhouding en service.

Adres : Sleidinge-Dorp 46 Bus 1 9940  Sleidinge

BIV-nummer : 204.490

Website : www.cornelisvastgoed.be